0%
Caution: JavaScript execution is disabled in your browser or for this website. You may not be able to answer all questions in this survey. Please, verify your browser parameters.

Prijava na razpis za Evropsko jezikovno priznanje 2022

V celoti izpolnite razpisni obrazec.

Vse organizacije, ki ste zaključile decentraliziran projekt Erasmus+ v letih 2019, 2020 in 2021 (KA1 ali KA2), ki je vključeval inovativne prakse na področju poučevanja in učenja jezikov, vabimo k sodelovanju na razpisu za pridobitev evropskega jezikovnega priznanja (v nadaljevanju EJP). Aktivnosti so lahko nacionalne, regionalne ali mednarodne z vseh področij izobraževanja in usposabljanja, ne glede na starost učencev in uporabljeno metodo.

Organizacija lahko za EJP kandidira z več zaključenimi projekti. Za vsak projekt je potrebno izpolniti nov spletni obrazec. Izpolnjevanje obrazca lahko kadarkoli prekinete in z izpolnjevanjem nadaljujete kasneje, vendar morate pred prekinitvijo obvezno v zgornjem desnem kotu stisniti na gumb odgovori drugič in slediti postopku. 

Nagrada evropsko jezikovno priznanje, ki jo Evropska komisija skupaj s pristojno nacionalno agencijo programa Erasmus+ (v Sloveniji je to CMEPIUS) podeli vsako leto ali vsaki dve leti v državah programa, prepoznava kakovost, podpira izmenjavo rezultatov odličnih projektov na področju večjezičnosti in spodbuja javni interes za učenje jezikov.

Da projekt lahko pride v poštev za nagrado, mora naslavljati vsaj eno od treh evropskih tematskih prednostnih nalog 2021 - 2022:

  1. Izboljšanje učenja jezikov s pomočjo informacijske in komunikacijske tehnologije (IKT) ter digitalnih medijev.
  2. Učenje jezikov in spodbujanje pravičnosti, socialne kohezije in aktivnega državljanstva.
  3. Strokovni razvoj učiteljev jezikov.

Podroben opis prioritet si lahko ogledate tukaj.

Razpis bo odprt od 27. 9. 2021 do 7. 1. 2022. 

Spletni obrazec vas bo vodil čez postopek oddaje prijavnice. Pomembno: obvezna priloga prijave je podpisana častna izjava. Vsa navodila se nahajajo v samem obrazcu.

 

 

There are 12 questions in this survey.